Wat zijn de meest populaire mannen kapsels van 2023?

Wat zijn de meest populaire mannen kapsels van 2023?

eilish

Laatst bijgewerkt

Ben je jouw huidige kapsel een beetje zat aan het worden, maar weet je nog niet zo goed wat voor kapsel je ervoor in de plaats wil? Dat kan ook een erg lastige keuze zijn, je wil immers wel voor een kapsel kiezen dat bij jou past en dat daarnaast een beetje hip is momenteel. Om een geschikt kapsel te kiezen, is het dus wel zo handig om te weten welke mannen kapsels er op dit moment populair zijn. In dit artikel zetten we de meest populaire mannen kapsels van 2023 voor je op een rij!

Het lijkt erop dat korte kapsels voor mannen dit jaar weer helemaal in zijn. Dat is te zien aan de trends die dit jaar rondgaan bij kappers en op de catwalk. Korte kapsels geven mannen en verfijnde look en het zorgt ervoor dat ze er lekker verzorgd uitzien. Het scheelt ook een hoop tijd, want kort haar is veel makkelijker te onderhouden dan langer haar of ingewikkelde kapsels. Wel zo fijn als je eigenlijk maar weinig tijd hebt om iedere dag je haar te doen. Hieronder zetten we de 5 belangrijkste trends op het gebied van mannen kapsels in 2023 voor je onder elkaar.

1. De crew cut – Een van de meest populaire korte kapsels voor heren

De crew cut is een van de meest populaire mannen kapsels van 2023 voor mannen die graag kort haar willen. Je herkent deze stijl aan het korte haar aan de zijkanten en aan de achterkant en wat langer haar bovenop. De crew cut staat bekend als een veelzijdig en tijdloos kapsel waar je over mee kunt verschijnen, maakt niet uit voor welke gelegenheid. Je kunt er een strakke look mee creëren door de juiste stylingproducten te gebruiken, maar je kunt er ook voor kiezen om wat meer volume erin te brengen. Het resultaat hiervan is een losser, relaxter kapsel.

2. De buzz cut – Voor een man die zijn kapsel lekker kort wil

De buzz cut is ook een ideaal kapsel voor mannen met kort haar of mannen die graag een kort kapsel willen. Het houdt in dat het haar over je gehele hoofd in een gelijke, korte lengte wordt geschoren met een tondeuse. Met dit kapsel heb je bijna geen onderhoud meer aan je haar en blijft er een hoop tijd over voor andere dingen. Toch geeft de buzz cut een stoere en minimalistische look.

3. Natuurlijke krullen – Een van de meest populaire mannen kapsels voor mannen met krullend haar

Ben jij een man met krullend haar? Dan is dit het jaar om die krullen helemaal te omarmen en ze lekker sterk naar voren te laten komen. Mannen met krullend haar blijken erg in de smaak te vallen bij vrouwen vandaag de dag, blijkt uit onderzoek. Geen reden meer om je krullen kort te houden of te verbergen, dus. Je kunt ze gewoon laten groeien tot een halflange of lange lengte en ze zo natuurlijk mogelijk laten vallen. Gebruik hier goede haarproducten voor die specifiek voor krullen bedoeld zijn. Heb je snel last van kroeshaar? Dan zijn hier ook speciale producten voor, waarmee je de kroes in je haar onder controle kunt houden. Zo voorkom je ook klitten in je weelderige bos krullen!

4. Korte krullen – Voor mannen met kroeshaar

Heb je echt snel last van kroeshaar of heb je weinig zin om je krullen dagelijks te moeten verzorgen? Dan kun je er ook voor kiezen om je krullen wat korter te knippen. Ook dit is namelijk een grote trend dit jaar. Knip je krullen aan de zijkant en aan de achterkant, maar behoudt boven op de lengte voor een look met wat meer structuur dan natuurlijke krullen. Krullend haar is een ideale combinatie met alle fade kapsels die in 2023 erg in zijn.

5. Het militaire kapsel – Mannen kapsels voor lang haar

Wil jij jouw haar toch graag wat langer houden? Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om het in een mooie man-bun te dragen, die in 2023 nog steeds graag gezien wordt. Je kunt echter ook gaan voor een militair kapsel. Dit is een van de meest geliefde mannen kapsels van dit jaar die tussen lang en kort haar in zit. Het is een kapsel voor lang haar met korte kanten, waarbij de zijkanten opgeschoren worden en het haar boven op wat langer wordt gelaten.

Grijs haar mag er weer zijn bij mannen kapsels in 2023

Heb je grijs haar? Lekker houden zo. Verven hoeft niet meer, want grijs haar is helemaal in dit jaar. Langer, grijs haar zal steeds meer voorbij gaan komen dit jaar. Je ziet dit ook terug bij acteurs en influencers. Het is een mooie trend, aangezien het mensen ertoe aanzet hun grijze haar te accepteren in plaats van te blijven verven en verbergen. Er is immers niets mis met ouder worden. Je mag het gewoon helemaal omarmen!

Veelgestelde vragen

Welk kapsel is in de mode mannen?

Kapsels die dit jaar erg in de mode zijn voor mannen zijn bijvoorbeeld de buzz cut en de crew cut. Ideaal voor mannen die graag kort haar willen, maar toch graag een leuks met hun haar willen doen.

Wat te doen met kort haar man?

Heb je kort haar als man, dan zijn er een aantal mannen kapsels die je in 2023 goed uit kunt proberen. Denk bijvoorbeeld aan de buzz cut en de crew cut. Heb je momenteel nog langer haar, maar wil je het graag korter? Dan kun je gaan voor een militair kapsel!

Hoe zie ik eruit met kort haar man?

Wil je graag weten hoe je eruit zou zien met korter haar of met een ander kapsel? Dit kan vandaag de dag eenvoudig met behulp van een kapsel app. Zo’n app laat je zien hoe jij eruit zou zien met een ander kapsel.

Dit artikel is geschreven door: eilish

Website